37+0 | Michaela Osberg
michaela

Michaela Osberg

Annons

37+0

Tisdag idag, och känns som saker och ting faktiskt börjar hända! Sov inte alls bra inatt, men fick sovit nån timme under morgonen då Betty lekte lite med Lila. Önskar verkligen alla kunde ha en Betty, som finns där och kan hjälpa till och avlasta när de kanske behövs. Iallafall, vaknade slängde i mig en smoothie, med lite müsli, lekte med lila en liten stund sen va de dax för hennes dagliga vilostund.

Somnade som en stock direkt när jag la henne i sin säng, o då va de bara att sätta igång. Har fått sorterat i kylen, och organiserat i frysen. Samt i våra lådor i storarummet med alla kablar och skit som alltid lyckas bli rörigt. Fick sorterat i vårt “verktygsskåp” och “medicinskåp” då jag slängt de som ej behövs eller sånt man bara “samlat” på sig. Så nu börjar de kännas lite bättre. Har sorterat bland papper och kikat på alla våra kvitto, slängt och sparat. Så nu ska jag gå igenom det som jag lagt i “spara” högen och se vad det är samt gå igenom våra garantier.

Lila vaknar när som helst, annars får jag gå upp och väcka henne. Hon brukar vila mellan 13.00 till 15.00, ibland även längre men försöker hålla henne till 2 timmar och inte så mycket mer då hon ska somna i tid på kvällen också. Älskar den rutinen vi fått in, både hon och jag mår bra över de. Då de kan vara nyttigt för mig att få dem 2 timmarna o fixa/dona med annat, och hon får vila så hon kan vara en glad tjej resten av dagen!

Aja, gick in i vecka 37 idag, Dvs 37+0! Tänk att lila föddes 4 dagar senare när jag befann mig i denna vecka??! Wow… mitt vatten gick alltså när jag va i vecka 37+1 Dvs imorgon?! Haha.. sjukt när man tänker efter egentligen.. magen är ganska låg, och har mycket förvärkar måste jag erkänna. Har svårt att sova på natten och gör nr 2 ovanligt mycket så vem vet de kanske är på gång? Ska på kontroll imorgon igen, så vi får se vad doktorn säger. Utöver dålig sömn och förvärkar och lite små ont i nedre delen av ryggen så funkar allt bra! Jag är ganska så bra på att ignorera mina “problem” och kör på som om jag inte vore gravid i 9e månaden haha.. får ofta kommentarer av folk runt mig att man ibland glömmer att jag är gravid för jag är så aktiv och rör mig så mycket och fortfarande gör allt som jag gör när jag inte är gravid. Det är väl bra antar jag? Eller ja både och… Loret glömmer väldigt ofta haha.. När jag va gravid med lila fick jag inte bära matkassen själv och nu ber han mig hämta vatten till honom på nedanvåningen om kvällarna när jag ligger i sängen….. gravida kvinnor fattar haha!!

Nä, nu ska jag upp kika till Lila och försöka bli klar med pappers arbetet sen packa förlossnings väskan!


Här är lilla magen i vecka 37+0.

Kramis!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
michaela

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats