BELGRAD SKOGEN | Michaela Osberg
michaela

Michaela Osberg

Annons

BELGRAD SKOGEN

super duper mysig start på lördagen måste jag säga. Loret är ledig i två dagar, efter gårdagens match. Vilken resulterade i att vi kunde ha en liten familjedag idag.

Vädret var inte det bästa, men vart ändå mysigt. Regnet hänger i luften men ännu inga droppar komna. Jag tog fram lilas regnställ (in case the rain comes liksom) och tog på henne det medans jag körde på lite träningsaktig outfit. Vi bestämde oss nämligen för att åka till ”Belgrad skogen” som ligger 15 minuter här ifrån. Ett ganska så stort naturreservat, som har flera olika slingor på ca 8 km. Men skogen är verkligen gigantisk. Så himla vackert. luften va så ren, och de va så tyst och stilla på något sätt.

Jag älskade ju när mamma tog på mig regnkläder och tog mig till skogen. Fanns inget bättre ställe att leka på tyckte jag. Så kommer nog göra de ofta med tjejerna sen när dem blir äldre. Gillar de där med att få dem och växa upp bland jordnära miljöer. Viktigt för mig.

Va iallafall jätte mysigt! Vi promenerade i ca 1 och en halv timme, men tog så klart inte 8 km slingan haha. Lila blev trött till sist vilket också va planen. Nu ligger hon så gott o vilar i sin säng. Luna sov sig igenom hela promenaden och bilfärden, men vaknade när jag bar ut henne från bilen och va hungrig vilket jag räknade med. Så jag slängde fram köttfärs ifrån frysen, så det får tina en stund. Tänkte laga mammas bruna köttfärs idag, med dragon och sånt. Mums säger jag bara. Så medans köttfärsen tinar så har jag faktiskt lagt mig ner i sängen, luna ammar så tänkte passa på och ta en powernap med henne.

Asså hallå?! Kolla ni dessa bilderna?! Jag är FÖRÄLSKAD i min nya telefon (iPhone 8 Plus) kameran e helt sinnessjuk. Wow säger jag bara!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
michaela

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Skulle hon inte heta något annat först din dotter …? Varför valde du att döpa henne till luna Belle, exakt samma namn som Elena belles (Natacha Peyre) dotter ? Kreativt.

Annons
stats