CHECK | Michaela Osberg
michaela

Michaela Osberg

Annons

CHECK

Home sweet home! Eller kan man säga så när man hyrt hus haha? Aldrig velat hem så mycket som idag. Varit och stor handlat inför imorgon då det är vi som bjudit hem lite folk, köpt massvis med kött då bi planerat och grilla samt sallad och lite sånt där gott i gott. Lite pynt och blommor and so on…

Men shit så mycket folk det var, åt innan och fick världens mat koma. Så segt och stor handla när man verkligen inte ha lust.. Men vi fick saker gjort. Så check på det!

Snart kommer iallafall våra första gäster som ska sova hos oss ikväll, så blir mys kväll ikväll med sällskap och en till bebis! Alltid kul och träffa andra mammor då man kan höra lite hur de går för dem och ge varann små tips!

Dagens outfit blev typisk Michaela outfit, ett par slitna jeans och en T-shirt! Första dagen jag har på mig dessa jeansen faktiskt! Köpte dem igår, samt ett par gråa. Dem är från “Dsquared2”. Köpte dem på cenino Donna i Helsingborg, är så förälskad i dem!

Och ÄNTLIGEN kan jag ha jeans på mig. Dock inte Mina gamla då rumpan absolut inte får plats haha.. Men det kommer väl!

image image image image

Kramis

❤️❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
michaela

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Loisa

  Din uppdatering är sååå dålig ju haha blir så besviken när du inte har uppdaterat! Vi alla är ju så nyfikna hur förlossningen gick ? Hur allt går som nybliven mamma? Om ni ska tillbaka till Turkiet? Tell us!!!

 2. Golaay

  De skulle va jättekul om du kunde blogga oftare nu när vi alla har fastnat för din blogg :):):) dont leave us hangin haha

 3. Sara

  Hej när har du tänkt dig att börja blogga igen man saknar dina inlägg och du har slarvat med det i snart en vecka haha

 4. Frida

  Hej!
  Jag väntar mitt första barn som ska komma i november, jag undrar om inte du hade kunnat göra ett inlägg med en lista på allt man behöver köpa innan bebis kommer? Tack för en superbra blogg!

 5. Lina

  Hej Fina! Jag längtar tills du skriver ett inlägg om förlossningen, så spännande att få läsa om det och veta hur det gick och hur det kändes! Pussssssss!! 😀

 6. Nataliew

  Jag fattar inte riktigt vad du menar med hem, menar du turkiet? För du skrev väll att ni inte visste om ni skulle komma tillbaka till huset ni hade där eller menar du tillbaka dit?

Annons
stats