FRIDAY AND GAMEDAY | Michaela Osberg
michaela

Michaela Osberg

Annons

FRIDAY AND GAMEDAY

Godmorgon fredag! Vad har du att bjuda på idag? Hmm, Dagen alla längtar till mest på veckan och dagen då det bjuds mest på tacos i Sverige! Tadaaa.  Jag önska jag också kunde känna så ibland. I vårt liv finns de liksom inte riktigt vardagar/helger. Utan de e helg när loret är ledig eller när man har gäster. Men så klart får man fredags feeling ibland. Idag är en sån dag! 

Loret sov ju på sin anläggning inatt då dem har match idag. Spännande. Matchen är på hemmaplan, men inte passande med en 1 månads bebis på match kanske. Det får vänta! Så jag bänkar mig i soffan istället med lite chockladbollar och barnen! Låter som en utmärkt fredag! 

Ligger just nu på soffan och ammar. La precis lila för sin lila naptime. Försökte lägga henne för o vila lite tidigare så hon inte kommer upp försent o sen i säng igen försent. Men verkade som hon somnade nu faktiskt? Kanon isåfall! 

Tänkte kanske gå ut och promenera så fort lila vaknat med tjejerna. Gå ner i parken och nyttja solen lite! Trots allt 18 hela grader. Svänger kanske förbi starbucks också för min dagliga chailatte med soya mjölk. Gott de där! 

Vad har ni planerat? 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
michaela

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats