FUNTIME | Michaela Osberg
michaela

Michaela Osberg

Annons

FUNTIME

Sådär, precis hemkommen ifrån istinye park. Ett köp centrum som ligger ca 15 minuter här ifrån med bil. Vart skönt att komma ut ifrån huset och det gick skit bra! Tog med mig båda barnen och gick dessutom själv.. hehe.. man vänjer sig.. innan skulle jag inte våga gå själv, är så rädd för att inte ”räcka till” liksom.. men de gör man!

Brukar gå med dubbel vagnen (bugaboo Donkey) men prova de en ny grej idag, och gud vad smidigt! Jag körde på bärsele ifrån babybjörn där luna så klart fick sitta. Och promenerade med lila! Lila älskar ju och gå, hon vila lite förlänge idag så tänkte hon får gå och leka sig ur sin energi haha!

Lämnade lila på baby club, där hon får sin egna nanny som fokuserar enbart på henne och leker och busar runt i leklandet tillsammans med henne. Vi föräldrar får ej gå in och leka där, men man kan se dem hela tiden och sitta utanför, Finns även en app man kunde ladda ner så man ser henne via kamerorna hela tiden! Så bra, så coolt, och det känns tryggt. Medans hon sprang omrking och busade där så passade jag på att springa in på Joker Turkiets ”babyland” kan man säga. Kikade på den babysittern ifrån 4Moms och fick faktiskt med mig den hem. Så cool, älskar den redan! Fick även med mig badbalja som planerat och lite nya bestick till Lila, nån mugg och sånt smått och gott!

Har precis slängt i mig en rätt wokade risnudlar med kyckling som Betty är mästare på att göra. Hon är ju ifrån Philipinerna så hon har koll på läget.. tänkte försöka få lila i säng nu. Hennes dygnsrytm är också lite halv knasig efter vi haft lite besök ifrån Lorets familj, så då har hon fått vara uppe lite längre och vägrar o lägga sig vanlig tid dvs vid 20-21.00. Men sakta men säkert kommer vi väl in i det igen.

Titta förresten, tog några snabb bilder på ”leklandet” så coolt va?

                                      Kramis! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
michaela

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats