GODMORGON | Michaela Osberg
michaela

Michaela Osberg

Annons

GODMORGON

Hur mår ni? Jag mår bra. Har haft en konstig vecka, varit lite upp och ner. Men hänt ganska mycket ändå! Har haft lite små besök, fått saker gjort, varit på lekland, spa och lite sånt! Har dock regnat hela veckan, men har faktiskt varit lite små skönt måste jag säga! Något jag lärt mig att uppskatta med att bo utomlands på ett ställe där de alltid är varmt är just när de regnar. Vet inte varför de blir så, men regnet är mysigt ibland, och dem dagarna känns de liksom mer okej att “bara vara” fattar ni vad jag menar? När de är sol så känns de som man missar så mycket när man bara är inne, men när de regnar så är se liksom mysigt och bara vara hemma och inte göra nånting. Eller är jag konstigt som tänker så haha??

Aja, idag står inte så mycket på schemat. Har precis mejlat ambassaden ang Luna. Hon föddes ju här, så det tar lite längre tid att fixa de praktiska. Hoppas vi hinner tillbaka till Sverige innan jul iallafall. Bor ju som sagt i Sverige av personliga själ, men har varit här en längre period nu då loret skulle kunna vara närvarande vid födseln.

Hur som haver så har luna sovit hela natten och sover fortfarande. Lila vaknade vid 10.00 imorse. Jag själv vaknade vid 12.00, Betty lekte en vända med lila och gick till parken då solen LYSER idag. Så tänkte jag kunde sova tills dem kom hem igen. Kände mig så trött. Men har nog med amningen och göra. Kan liksom känna mig trött konstant liksom! Nä, ska piggna till nu och se vad denna dagen har att erbjuda.

Kramis!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
michaela

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Förstår precis vad du menar i det du skriver.
  Bor du i Sverige och loret i Turkiet? Vart bor barnen då? Är inte det tufft ? :/
  Är Betty nanny ?
  Kramis!

 2. Bianca

  Hej Michaela!
  Varför bor du i Sverige av personliga skäl?
  Älskar din blogg och allt du skrivet! Skulle du tipsa om fina vinter kläder, jackor och Uggs. Även produkter du använder till ansiktet😍

Annons
stats