GODMORGON | Michaela Osberg
michaela

Michaela Osberg

Annons

GODMORGON

Inatt var det en sån natt när jag absolut inte kunde somna, låg och vände och vred på mig och kände mig nästan stressad att behöva somna eftersom lila sov så gott inatt. Men det gick inte! Somnade tillslut vid 05.00, och vakna för ca 1 timme sen med Lila, men vad gör det? Hon e så mysig på morgonen och vill bara ligga brevid mig och känna närheten eftersom hon faktiskt sover själv!

Idag är det lördags och det betyder att Lila idag är exakt 1 månad gammal! Snuttisen! Hon har redan växt en hel del.. Får typ redan ångest och tänker att hon snart kommer vara stor flicka och flytta hemifrån och lämna mig haha!

Idag kommer iallafall lorets kompis från Småland och hans bror och gör oss sällskap, tänkte försöka laga någon go middag hemma eller kanske till och med att vi går ut och äter? Bara för att fira en månad med lila hehe, eller är de töntigt? Haha! Aja, vi får se vart dagen leder. Måste försöka få somna en stund nu när lila somnat så man får lite mer energi, vädret är ju inte det bästa annars blir jag pigg automatiskt nästan. Man blir ju så glad av solen!

Kör igång frågestunden senare så fundera ut en fråga för jag väljer bara ut dem 10 bästa!

image

Kramis!

❤️❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
michaela

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej fina! Jag är gravid i v 27! Börjar bli så nervös inför förlossningen! Haha. Men kan inte du tipsa om vad som behövs innan barnet är fött och hur mycket av vilka kläder i vilken storlek typ? Är det vanligast att nyfödda använder storlek 50 tex? O isåfall hur länge tills den växt till 56? 😂 Kraaaaam ❤

Annons
stats