HOME SWEET HOME | Michaela Osberg
michaela

Michaela Osberg

Annons

HOME SWEET HOME

Nu är vi hemma, eller vi kom faktiskt hem för 3 nätter sen. Så dem 3 första nätterna är gjorda hemma nu. Måste säga att de gått väldigt bra. Mycket bättre än vad jag förväntat mig. LuciaBelle är en väldigt snäll bebis än sålänge. 

Hon påminner lite om Lila. Lila vaknade bara en gång om natten och ville äta och så har det nästan varit med Lucia också. Dem första nätterna va lite tuffare då hon hade dag under natten, och natt under dagen. Men nu känns de som hon själv vant sig vid världen och kommit in i de lite. 

Amningen har också kommit igång, känns dock som mina bröst snart kommer explodera. Fruktar att få mkölkstockning… hade det med lila och de va inte kul kan jag tala om. Så loret får åka iväg och köpa en bröst pump och lite mjölk behållare så jag kan tömma brösten efter amning. Hade ju otroligt mycket mjölk med Lila, kanske är samma sak nu. Får se, som sagt mjölken har precis “kommit igång” och de tar ju en stund innan kroppen själv vet hur mycket den ska producera osv. 

 Första bilturen gick iallafall bra, hade ju glömt och köpa en till bilbarnstol. Köpte en ny till lila här om veckan och gillade den såmycket  och skulle köpt en till till den Lilla. Men hade ju glömt de, och jag trodde jag hade en vecka till på mig haha, så loret fick åka iväg och köpa den och installera den på sjukhusets parkeringsplats haha.. men wow måste jag säga! Stolen är fantastisk! 

Ni som har barn förstår nog vad jag menar med att saker från 0+ inte brukar vara så jätte bra. Eller dem uppfattas alldeles för stora och inte alls “passande”. Typ som en bilbarnstol. Dem brukar oftast kännas lite stora och att bebis bara skumpar omkring eller att huvudet bara hänger osv. Men denna stolen, den hade verkligen lucia på plats! Huvudet låg så bra och va så stabilt, trots gropiga vägar osv så kändes de som att hon inte rört dig ur pricken när vi väl va hemma. Och denna funkar från 0+ till ca 4år! 


Annars är allt bra, har fått lite frågor kring förlossning och ifall de blev normal eftersom LuciaBelle ville titta ut tidigare, eller om de blev kejsarsnitt iallafall. Kan säga som så, de känns som en traktor körtöver mig 100 gånger.. kommer ett eget inlägg kring min förlossning och hur de gick till och ifall de blev kejsarsnitt eller vaginal förlossning. 

Jag befinner mig hemma i sovrummet just nu, där jag för tillfället har bosatt mig. Här finns Ballonger som är ifrån loret som han hade fixat hemlevererat som en liten surprise. Han va dock missnöjd då dem sagt ihop alla ballongerna. Inget fattade jag och blev till mig ändå. Känts lite små tomt eftersom vi är helt ensamma och ingen i familjen är här så man har liksom inte “firat” på samma sätt som vi gjorde med lila att alla träffades man skålade me lite champagne, presenter, osv. Så de va lite sött att han ville pynta till de lite. Its all about the details, eller? Haha.. nu tänker ni “de är bara lite ballonger?” Haha.. men för mig va de världen. 

Nu ska jag se till att lilla lucia får lite mjölk i magen, och sätta på något på tvn. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
michaela

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Grattis till ytterligare en fantastiskt söt flicka! Vad är det för barnstol ni har köpt? Jag är själv på jakt efter någon bra men inte hittat ännu. Kram

  2. Della

    Du har en bra man som uppskattar dig! Dagens män gör inte ett skit till deras fruar när dem kommer hem från förlossningen och är otrogna istället. Fina familjen, ta hand om varandra ❤️

Annons
stats