INTE PÅ HUMÖR | Michaela Osberg
michaela

Michaela Osberg

Annons

INTE PÅ HUMÖR

Idag är det en sån dag när jag bara vill gräva ner mig under täcket och bara få vara allmänt deppig. Vet egentligen inte ens varför, eller vad jag skulle vara deppig över. Det bara är en sån dag..

Jag känner mig allmänt nere för egentligen allt möjligt, oron för Lilas lilla mage, att vi snart ska till Turkiet, det nya som hände på Istanbuls flygplats (självmordbombarna), seperations ångest av att Loret snart kommer vara borta på träningsläger, att vi inte vet vad som händer dvs om han säljs till en ny klubb eller vi åker tillbaka till den gamla, att mitt självförtroende är helt på botten pga mina bristningar jag fått, att inga av mina gamla kläder passa and so on… Det är bara egentligen allt i ett liksom. Blööö!

jobbigt när man har såna dagar trots att det ibland faktiskt kan vara nyttigt, men just när de kommer är de jobbigt man blir liksom helt trött och orkar inte med nånting. Allt känns fel och ansträngande. Men det är inget jag visar, eller försöker iallafall. Lorets familj är hos oss just nu och det är så mysigt men känner mig så tråkig och kan liksom inte bara gå och gömma mig. Jag är en social person, och idag känns jag inte som det. Så jobbigt, för jag har presentations ångest. Det har jag alltid haft. Vill liksom alltid vara perfekt och vill inte att någon ska kunna säga något om mig. Trots att jag egentligen alltid bara kör mitt egna race.

Dem har iallafall precis åkt iväg och ska handla och så som jag är idag så orkade jag verkligen inte.. Är så trött och nere, nu i efterhand när dem åkt känner jag mig som världens sämsta som inte lät Loret vara kvar hemma och ta det lugnt istället och jag kunde åkt med dem och handlat..

Usch.. Blä på mig som får såna här dagar ibland.
image

Som något litet upp piggande så Har jag fått paketet från mamma nu som hon fick på posten, och det var från min underbara blogg portal. Så kul att blogga för dem, så fina – bästa kollegor! Ska öppna det strax och se vad jag fått! Så spännande!

❤️❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
michaela

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. m

  Fina Michaela. Tack för att du delar detta till oss. Vi alla har våran dagar.
  Du är en perfekt kvinna för din man, dotter, hans familj, din familj, vänner samt för oss dina läsare.
  Finns en spruta som tar bort bristningar

 2. Catarina

  Hej!
  grattis till er lilla prinsessa! Hon är jättefin 😉

  Har också fått barn nyligen och kännee desamma som du när det kommer till bristningarna och att kläderna inte passar. Men när det gäller bristningarna, så fort jag ser min dotter tänker jag att det var det värt. Världens bästa känsla och vara mamma! Har provat krämen strech marks från apotea och jag tycker att den hjälper 🙂 testa! Och när det gäller kläderna, visst är det tråkigt att dem
  Inte passar men det positiva är att vi får shoppa nya kläder och det säger man inte nej till 😀

  Ta hand om dig!

 3. Emma

  Det blir bättre! Mycket i början, hormoner och sömnbrist är bara förnamnet. Bristningarna bleknar och kläder går att köpa nya! Du är vacker! Ta hand om dig och Lillan!

Annons
stats