MITT HÅR OCH SÅNT | Michaela Osberg
michaela

Michaela Osberg

Annons

MITT HÅR OCH SÅNT

Tjejerna somnade, och jag fick ett ryck bort till salongen som ligger här i vårt komplex. Håller på med en hår behandling varannan vecka, med Loreals produkter. Dem har fått en ny serie som heter Loreal Expert LIPIDUM. Ser ut såhär:


Behandlingen jag gör nu heter ”Powermix” som ska förnya håret, bygga upp det och göra det starkare samt tjockare. Och måste säga att man faktiskt känner skillnad direkt. Man tar en dos utav den vita flaskan (basen) och en dos av den guldiga flaskan som har den där vitaminbomben eller vad man nu ska kalla det och blandar ihop dem. När man väl blandar dem blir det som ett balsam. Detta applicerar man jämt i håret, med kam och sån där färg pensel ni vet. Låter sitta i ca 15 minuter på tvättat handdukstorkat hår. Sedan skölja ur ordentligt.


Tänkte jag provar denna behandling, och måste säga att jag älskar såna behandlingar. Tycker det är spännande och se vad som verkligen funkar och inte. Hittills är jag positivt inställd iallafall. Brukar ju annars göra olaplex behandlingar, och är nöjd med det. Men detta skall vara något liknande. Så får väl se vad jag tycker är bäst om några veckor!

Passade även på medans behandlingen satt i och körde på en manikyr också. Älskar de där med multitasking. Haha! Eftersom jag är nagelbitare…. så märker jag STOR skillnad på mina händer nu. Ser så fräscht ut. Jag är ju en nagel människa jag älskar naglar och sånt och blir så avis när folk har naturliga långa naglar.. well jag är inte välkommen till den klubben i guess… har ju så äckligt korta och sönder bitna naglar. Men vi kom överens att varannan vecka när jag kommer på behandlingen så ska vi köra manikyr också och sakta men säkert bygga upp fräscha och fina naglar.


Aja, är iallafall hemma nu. Och jag väckte precis lila och luna låg i sin nya babysitter nöjd som barnen är på julafton. Vädret är verkligen dunder mysigt och tänkte dra på min och tjejerna ytterkläder och gå ner till parken för lite bus. Sen är de dax för match! Lets goooo!


Tog ett snabbt foto utav vår entré till vårt komplex, och ser ni den klar blåa himmeln? Mysfredag delux!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
michaela

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sami

    Hej fina! Du skrev att er yngsta heter Lucia Belle när hon föddes.. men skriver Luna hela tiden nu så jag blir förvirrad. Vad heter hon? Oavsett så är alla namnen fina :*

  2. Sami

    Hej fina! Du skrev att er yngsta heter Lucia Belle när hon föddes.. men skriver Luna hela tiden nu så jag blir förvirrad. Vad heter hon? Oavset så är alla namnen fina :*

Annons
stats