NY KATEGORI - ♡ YOUTUBE ♡ | Michaela Osberg
michaela

Michaela Osberg

Annons

NY KATEGORI – ♡ YOUTUBE ♡

image
YouTube Preview Image

Här har ni, haha gaaash. Jag e typ nervös, skäms nästan lite haha! Tycker det är såååå fjantigt och prata med sig själv sådär haha.. Men har ju fått önskemål om det, och vad gör jag inte för mina fina läsare? haha.. Bjuder EXTREMT mycket på mig själv haha, men jag tänkte att ni skulle få en bild om hur jag är och ja hörrni, THIS IS ME!

Hoppas ni gillar det, aldrig gjort en video förut, varken klippt eller använt Imovie över huvudtaget –  Så ni får ha överseende med det, och att ljudet vill typ explodera i början tog nog för hög volym i sjävla programmet haha.. Sen försvann musiken tydligen i bakgrunden på nått ställe haha … Men nu har jag lärt mig till nästa gång (ifall ni vill ha fler videos) of course! Haha! Hoppas ni gillar det!

(min kanal är inte färdig än, jag ska kika mer på det under dagen och kolla om man kan snygga till den lite. Nu gjorde jag bara en lite snabbt eftersom jag behövde ladda upp denna videon idag)

(Kom gärna med lite feedback, vad jag kan göra bättre för det är ni som ska tycka det är kul och titta på, kom gärna med lite tips om vad jag kan göra nästa gång!)
Kramis/ Michaela! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
michaela

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nat

    Men åååå blir bara mer och mer surprised för varenda inlägg du gör över hur otroligt gullig du är!! Hade en heeeelt annan uppfattning om dig vilket jag tror är lätthänt så jag tycker du gör helt rätt i att börja blogga och med youtube för du verkar vara en stört skön tjej! Verkligen världens gulligaste lilla familj verkar ni vara 🙂 Så glad att jag hittade din blogg! Riktigt inspirerande är du <3

  2. Sara

    Hej, jätte roligt video 🙂
    Kan du inte skriva något om hur du planerar inför förlossningen? vart ska du föda, hur ska du föda och om loret ska vara med, kan barnet flyga hem till turkiet om du nu ska föda i sverige?

Annons
stats