STACKARN | Michaela Osberg
michaela

Michaela Osberg

Annons

STACKARN

Godmorgon på er! Vad jag saknar er hörrni… Men det är så att Lila har åkt på magknip, så har verkligen ägnat all min tid åt henne. Fortfarande nytt liv, och man har inte fått in sina rutiner än!

Annars mår vi bra, det är så mysigt och vi är verkligen i den här lilla bebis bubblan fortfarande. Om jag skulle få bestämma så skulle alla skaffa barn, för det är verkligen sååååå underbart!

Lila är en snäll bebis tror jag, hon har varit så lugn och fin tills 5 dagar tillbaka. Då hon åkte på magknip stackarn, får hoppas det blir bättre snart. Hon har bajsat, och har rapar så vet inte riktigt vad det är, trodde först de va för hon har luft i magen eller inte fick ut allt sitt bajs. Men det har hon, så det är nog allmän magknip. Någon som har tips? Nybliven mamma undrar haha!

Har fått hem ett paket, är så nyfiken på vad det är. Min mamma kommer förbi med det om en stund så visar er då!

Men hörrni? Vad säger ni om en frågestund då jag väljer ut dem 10 bästa frågorna och svarar på? Några som kanske har lite frågor nu efter min förlossning och mitt nya bebis liv? Vad tycker ni? Bara en tanke som slog mig!

image image image image image

(Några snapshots från midsommar)

❤️❤️❤️

Kramis!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
michaela

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. N

  Min dotter på 5 månader reagerade på dom D-dropparna vi fick gratis på hembesöket av BVC så vi bytade till Sempers d-droppar med magdroppar i ett och det har varit bra sedan dess, dock reagerade hon på lök, kål och rotfrukter när jag ätit det så har undvikit det sedan 1 månaders ålder också och det har även blivit bra 🙂

 2. Valentina

  Min är 3.5 månader nu och reagerade på komjölk. Så jag har uteslutet all mjölk från min kost. Så.fort jag får i mig nåt med mjölk är det skrik i flera timmar. Råkade äta några skedar mousse på syrrans examen innan jag kom på mig själv och på kvällen kunde lillan inte sluta skrika…. så testa dig fram.

 3. Anci

  Vår dotter hade mycket problem med magen vi provade allt: minifom, sempersmagdroppar, massage, varm kudde på magen, speciellt fänkålsté från Bosnien. Inget hjälpte helt men massagen, vetekudden och té hjälpte bäst. Då kunde det hjälpa inom 30 min istället för att hon skulle skrika i 3 timmar. Det är rätt tuff period men om inget hjälper så tänk att det går över snart. Jag tyckte det var värre när det fanns en massa folk runt henne som tyckte synd om henne då blev vi båda mer stressade av hela situationen. Men som sagt det går över och ta hjälp av någon du litar på så att du kan vara för dig själv lite.
  Min dotter blev bra efter 3,5 månad men det kändes som en evighet då, lycka till.

 4. Hanna

  Hej 🙂
  Min dotter är 5mån och har haft magont/kolik första tre månaderna. Jag tyckte att sempers-magdroppar hjälpte, märkte direkt när jag hade råkat missa en dag. Och även pysventil hjälpte för stunden. Hoppas att du hittar något som hjälper henne snart 🙂

 5. Lina

  Vilken bra idé till bloggen ! 😀 jag undrar som alla andra över din förlossning, hur det gick osv, hur det kändes och om du var nöjd med förlossningen osv, puss&kram<3

 6. Ella

  Pröva att ge Minifom droppar från Apoteket. Ges innan amning. Tänk också på att hon kan reagera på sånt du äter, t ex lök, choklad, osv.
  🙂

 7. S

  Vi körde med minifom och det hjälpte lite. Tänk också på vad du äter. Exempelvis lök och broccoli är inte bra för bebismage.

 8. Jessica

  Usch min första dotter hade också massa magknip. Vi köpte minifom på Apoteket, så otroligt bra. Man ger 10 droppar innan man ammar, funkade jätte bra på min dotter.

 9. Sara

  Skulle vara jättetacksam om du kunde svara på min fråga jag skickade tidigare i kommentarsfältet:) tack snälla <3

  Hej fina! Grattis till er vackra skapelse 🙂 så himla söt! Snälla snälla skulle du kunna skriva om din hjärtformade livmoder? Jag har själv det och är så rädd att jag inte kommer kunna bli gravid. Att barnet kanske inte överlever om man blir gravid? Eller att det blir komplikationer på barnet? Vad har dem sagt om hjärtformad livmoder till dig? Och slutligen, la du gravidtankarna åt sidan eller tänkte du ”nu har jag ägglossning”? Så himla svårt att tänka bort de tankarna. Snälla skulle vara supergulligt av dig om du kunde svara. Supertack finaste <3 stor kram

 10. Emanuella

  Det kan bero på vad du äter, om du fortfarande ammar? Min lilla reagera på choklad, lök, kaffe, starka saker jag åt. Så du får prova dig fram helt enkelt. Du får utesluta saker o ting o se om hon reagerar på de. Lycka till 🙂

 11. Loisa

  Frågor till frågestunden:

  Hur gick förlossningen ?
  Hur ser ert liv ut nu med lilla Lila i bilden?
  Hur har din kropp återställt sig efter förlossningen?
  Kram!

 12. Sandra

  Babymassage eller värm upp en liten handduk lätt och lägg mot magen (ovanför bodyn). Bär bebisen så att hon ligger med magen mot din underarm. Finns även te som ska hjälpa från märket HIPP 🙂

Annons
stats