TIME FOR A NAP | Michaela Osberg
michaela

Michaela Osberg

Annons

TIME FOR A NAP

Hej igen! De här med blogg motarbetar mig starkt känner jag. Jag kom ju igång igen och tyckte det var roligt och hade massa inspiration och idéer.. men vips, så gick kameran sönder på min mobil och lata jag fick inte iväg arslet till foto affären för att köpa ett nytt minneskort till min kamera.. inväntande istället iPhone 8 Plus då dem börja sälja den för 5 dagar sedan här i Turkiet. Så nu har jag äntligen införskaffat den och kan fånga dagen och ge er roligt material istället för blind lösa inlägg!

Hur som helst nu är jag här iallafall. Hur mår ni? Jag mår bra, återställningen har gått bra och är nu på fötter. Vårt nya lilla tillskott i familjen mår också bra, vi börjar komma in i de nya livet med två barn och tiden får fort måste jag säga! Finns mycket som är sig likt, men samtidigt är de så annorlunda!

Har kommit in i någon konstig dygnsrytm, då jag vant mig att sova hela nätter nu när lila är större och sover i sitt egna rum och är en duktig tjej som sover hela nätterna. Men nu är de ju andra bullar, när man har en liten som blir hungrig och gärna ligger och snuttar på mitt bröst. Men vaknade iallafall runt halv tolv tiden, (turkisk tid) dvs halv elva i Sverige. Lila var uppe och busade med pappa och har varit de sen klockan nio i morse. Körde iväg en snabbis till starbucks och affären vi har här, köpte Cocos samt en chailatte. Tänkte görs chockad bollar ikväll och cocosen tog slut sist. Är helt galen i choklad nu för tiden, men blir ju så när man ammar. Suget efter sötsaker blir nästan större när man ammar än när man e gravid tycker jag! Men jag känner att jag inte försöker tänka så mycket nu att inte äta chocklad utan äter nu och så fort jag fått klartecken från min läkare att jag får träna så är de slut med sånt! Dags att komma i form nu känner jag. Dels för min hälsa och för att jag trivs och mår bättre när jag tränar!

Lila somnade precis iallafall, och likaså Luna. Så nu ligger vi här som dem tre musketörerna helt utslagna. Eller iallafall jag. Är så trött hela tiden, men beror förmodligen på min dåliga dygnsrytm samt amningen!

Senare idag tänkte jag köra iväg till istinye park och lämna lila i deras baby club och låta henne leka en timme med lite andra barn, och samtidigt inhandla en badbalja då dem tydligen inte har bara själva bebis stolen som jag kan sätta ner i vårt badkar utan dem är inbyggda i baljan istället??? Sjukt osmidigt om man redan har ett badkar.. men men, bebis ska få bada så en sån får de ju bli! Funderar även på att köpa den babysittern ifrån 4moms?? Vet ni ville jag menar? Den ska ha något vibrerande som bebis tydligen ska gilla. Köpte inte en sån till lila för lila va nöjd med absolut allt men luna vill ha lite rörelse då o då och i alla stunder så kan man inte bära om kring o skutta rundor.. tänker den passar perfekt när man sitter och leker med lila och sedan placera den bredvid sig! Multitasking liksom!

Aja, Förmodar att de finns några som har lite frågor, och det är bara att kommentera för jag måste bara säga de att jag ser era kommentarer och frågor, och jag läser dem.  Jag svarar på frågor då och då hela tiden när jag ser att de är en fråga som upprepar sig eller som jag allmänt känner är intressant! Och hörrni, Tack för gratulationerna, blir så glad!

Kramis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
michaela

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida Lanner

    Super söta och fina barn du har Michaela. Ser otroligt mysigt ut med två barn i nära åldrar. Mång kramar

  2. Cicci

    Vad kul att du är tillbaka… jätte fina barn! Kan du inte skriva en förlossnings berättelse? Eller berätta hur det känns nu andra gången, var det annorlunda? Är så rädd för att föda, det lugnar mig att läsa andras historier om att man inte är ensam lixom 😃

Annons
stats