KVÄLLSBUS | Michaela Osberg
michaela

Michaela Osberg

Annons

KVÄLLSBUS

Medans mamma kollade fotboll hade jag en tös som sprang omkring såhär. Lilla tjejen, hon förgyller mott liv. Älsklingen. Iallafall, matchen slutade bra. 3-1 till kasimpasa. Loret va on fire idag och man blir inget annat än stolt. Beundrar hans styrka och talang extremt. Han vet vad han gör och är cool lugn med allt. Nästan så de skrämmer mig ibland då jag är helt tvärtom jag är en riktigt stress apa och hans lugn kan ibland stressa mig ännu mer haha..

hur som helst, blev ett kvällsbad med Lila innan matchen, finns de någon som älskar och bada mer än henne? Blir fan osäker alltså. Nu har hon kommit på en ny grej i badkaret och det är att lägga sig ner så öronen hamnar under vattnet…. tydligen coolt de där med att de blir tyst och låter annorlunda haha. Blev inga chocklad bollar, lila fick bada längre istället så för göra chockladbollar imorgon istället kanske?

Nu inväntar jag min stjärna, tänkte tända lite ljus och göra mysigt. Loret brukar inte kunna sova efter match efter allt adrenalin, så blir nog en sen kväll ikväll. Jag är dock helt slut som vanligt, men vad gör man inte för att få spendera tiden med honom? Hade kunnat banga sova alla dagar i veckan för den mannen alltså.

Har fått in lite frågor, så tänkte lägga mig på soffan i väntans stund och kanske få till ett inlägg eller två för ”dagens fråga”.

Förresten, bara ta en titt på detta busfrö som älskar sin första bil. Hur söt?! Åh, Vår tjej!

Kramis!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
michaela

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Förstår precis vad du menar i det du skriver.
    Bor du i Sverige och loret i Turkiet? Vart bor barnen då? Är inte det tufft ? :/
    Är Betty nanny ?
    Kramis!

Annons
stats